Transport v.a. €49,99
Voor particulier & professional
Bezorging in NL & BE
Vrijblijvend advies
5/5
★★★★★
Winkelwagen

Over isolatiewereld.nl

Makkelijk en Snel

Makkelijk en snel. Dat zijn een van de voorwaarden die we stellen aan onze webshop. Geen ingewikkelde handelingen of onoverzichtelijke pagina’s. In slechts enkele muisklikken moet zowel de professional, als de particulier de mogelijkheid hebben om zowel de informatie over het product te verkrijgen, als het kunnen bestellen daarvan.

Goed en Goedkoop

Goed staat bij ons niet alleen voor kwaliteit maar willen wij ook goed zijn voor onze klanten. Wij leveren hoofdzakelijk A-kwaliteit isolatiematerialen. Daarmee zorgen wij ervoor dat alleen de beste producten van de bekende fabrikanten bij onze klanten terecht komen. Op die manier bent u er verzekerd van kwaliteit.

Daarnaast hebben wij ook een keurmerk namelijk Trusted Shops. Dit onafhankelijke keurmerk zorgt voor transparantie en veiligheid bij het online winkelen. Zij controleren of wij ons bijvoorbeeld aan de wetgeving houden en of we belangrijke informatie juist op de site zetten. Op die manier willen wij dus ook goed zijn voor onze klanten.

Door tussenpersonen te elimineren, maar rechtstreeks te leveren vanaf fabriek kunnen wij de prijs laag houden. Daarnaast hebben wij (volume) inkoopprijzen met onze fabrikanten afgesproken waardoor wij u dit voordeel kunnen bieden. Zo kunt u profiteren van ons voordeel, zonder in te moeten leveren op de kwaliteit van de producten.

Vooruitstrevend

Ook de bouwwereld moet (blijven) vernieuwen. Op allerlei manieren worden er steeds hogere eisen gesteld. Denk aan de esthetica van een gebouw, of aan het isolerende vermogen daarvan.

Bij isolatiewereld.nl zijn we ook vooruitstrevend. Naast het bedienen van onze klanten met de beste materialen, willen we ook meegaan met innovatieve bouwmethodieken zoals het ICF bouwsysteem. Daarom hebben wij er voor gekozen zowel Neopor wandelementen als eps vloerelementen aan te bieden.

Dit bieden wij natuurlijk niet zomaar aan. Alle kennis en kunde hebben wij in huis om architecten, constructeurs/engineers, aannemers, ambtenaren en/of particulieren te kunnen informeren en indien gewenst, te faciliteren.