Transport v.a. €49,99
Voor particulier & professional
Bezorging in NL & BE
Vrijblijvend advies
5/5
★★★★★
Winkelwagen

Betalingsmogelijkheden bij isolatiewereld.nl

iDeal

iDEAL is een eenvoudig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

  • Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet.
  • Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en isolatiewereld.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Bancontact

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden. Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken.

Bankoverschrijving

Vooraf per bankoverschrijving na het ontvangen van de factuur.

  • Indien er een (maatwerk)offerte is aangevraagd, is het ook mogelijk om per bankoverschrijving te betalen. Op het moment dat het geld is overgemaakt, zal isolatiewereld.nl de opdracht dezelfde dag nog in behandeling nemen.