Transport v.a. €49,99
Voor particulier & professional
Bezorging in NL & BE
Vrijblijvend advies
5/5
★★★★★
Winkelwagen

Maatwerk EPS

Ondanks ons grote aanbod kan het voorkomen dat de gewenste afmeting er voor uw toepassing niet tussen staat. Maatwerk is voor Isolatiewereld geen enkel probleem.

Dankzij de mogelijkheid tot maatwerk kan EPS en Neopor voor tal van doeleinden worden toegepast.

Letters of een logo van EPS

Uw (bedrijfs)naam en/of logo wilt u graag als eye-catcher hebben bij de entree van uw bedrijf. Met de mogelijkheid tot contoursnijden is het mogelijk bijna alle ontwerpen uit te voeren. Dit zorgt voor een optimale eerste indruk van uw klant. Daarnaast is EPS ideaal om toe te passen op uw beursstand. U weet zich net wat beter van de concurrentie te onderscheiden en laat een imposante indruk achter laat bij de bezoekers. Daarnaast is EPS licht van gewicht waardoor het ideaal is om te vervoeren en neer te zetten. Met een coating is het EPS in elke gewenste kleur te leveren en zorgt deze coating er ook voor dat het geschikt is om buiten te gebruiken.

EPS verpakkingen

EPS kan uitstekend worden toegepast als verpakkingsmateriaal. Het kan dienen ter opvulling en/of bescherming van producten. Zo is het uitermate geschikt om toe te passen in bijv. de voedingssector. EPS is niet schadelijk voor de gezondheid, is goed bestand tegen water en waterdamp en is schimmelvrij. Tel daar het isolerende vermogen bij op en het laat zich wel raden waarom de professionals zoals slagers gebruik maken van EPS boxen om hun vlees in te bewaren.

Naast de voedingssector maakt ook de industriële sector veelvuldig gebruik van EPS. Bijna alle nieuwe elektronische apparaten zitten verpakt in EPS vanwege het hoge schokabsorberende vermogen. Op die manier is uw product beter beschermd tijdens transporten van en naar klanten.

Custom Design

Custom Design is zeer breed, of beter gezegd, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is EPS geschikt om een blow-up te maken van een object om deze vervolgens te voorzien van een coating waardoor het model bijna tot leven komt! Ook meubelen kunnen van EPS gemaakt worden. Doordat EPS zich makkelijk laat bewerken, is er geen beperking meer op het gebied van het ontwerpen en designen. Daarnaast wordt EPS ook veel toegepast in de industriesector waar het kan dienen als betonmal of contramal voor afwijkende vormen, of het uitwerken van een prototype.

Maatwerk

In de fabriek kunnen wij EPS en Neopor tot een maximale afmeting van 4000mm x 1220mm x 600mm zeer secuur op maat snijden met een maximale densiteit van 300kPa.

Ook voor contoursnijwerk is dit mogelijk tot 4000mm x 1220mm x 600mm

Voordelen van EPS:

 • schokabsorberend
 • laag eigen gewicht
 • bestand tegen water, waterdamp en schimmels
 • hoge druksterkte
 • grote ontwerpvrijheid
 • isolerend vermogen
 • geen minimale afname
 • wit

Voordelen Neopor:

 • Zelfde eigenschappen als EPS, maar
 • Betere isolatiewaarden dan EPS
 • Grijs

Dankzij al deze mogelijkheden behoort snijverlies tot het verleden, en verliest u geen kostbare tijd meer aan het zelf op maat snijden van EPS of Neopor.

Wilt u meer weten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.