Transport v.a. €49,99
Voor particulier & professional
Bezorging in NL & BE
Vrijblijvend advies
5/5
★★★★★
Winkelwagen

Annuleren, retourneren & herroepingsrecht

Annuleren

Mocht u toch besluiten om uw bestelling te annuleren dan is dat geen probleem. Hier rekenen wij geen extra kosten voor. Echter dient de bestelling dan nog niet verzonden te zijn. U kunt via het contactformulier uw bestelling annuleren. Nadat wij u een bevestiging hebben gestuurd, storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag bij u terug.

Indien het maatwerk betreft, is annuleren mogelijk zolang de productie nog niet is gestart. Mocht dit wel het geval zijn, dan zal er in samenspraak met u overlegd worden wat nog de mogelijkheden zijn. Onder maatwerk vallen bij ons ook alle EPS en Neopor producten. Deze wordt door de fabrikant speciaal voor u geproduceerd.

Retourneren 

Het kan voorkomen dat u zich na levering toch heeft bedacht en de bestelling wilt retourneren. Vanaf de dag van levering heeft u volgens het wettelijke herroepingsrecht 14 dagen de tijd om uw bestelling aan te geven als retour. Na aanmelding van uw bestelling voor retournering, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om er zorg voor te dragen dat uw bestelling ook daadwerkelijk wordt geretourneerd.
Let op, dit geldt niet voor bovengenoemd maatwerk en/of klant specifieke offertes.

U kunt via het contactformulier ons op de hoogte brengen van het feit dat u wilt retourneren. De producten dienen onbeschadigd, en nog in originele verpakking te zitten. Nadat u aan ons kenbaar heeft gemaakt te willen retourneren, ontvangt u een retourformulier. Deze kunt u invullen waarna u deze terug mag sturen naar info@isolatiewereld.nl, met in de bijlage foto’s van de producten welke klaar staan voor verzending. U krijgt van ons een antwoord, en bij akkoord mag u uw producten retourneren. (let op, deze verzendkosten zijn voor eigen rekening en retourzendingen geschieden op eigen risico). Na het ontvangen van de retourzending storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Herroepingsrecht

Hierboven hebben wij verwezen naar het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht voor levering van goederen houdt in dat u het recht heeft om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons, Isolatiewereld, via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post, whatsapp of email) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.