Grootste keuze in afmetingen Bezorging in Nederland en België Vrijblijvend advies

Maatwerk

Ondanks ons grote aanbod kan het voorkomen dat de gewenste afmeting er voor uw toepassing niet tussen staat. Maatwerk is voor Isolatiewereld geen enkel probleem.

Dankzij de mogelijkheid tot maatwerk kan EPS en Neopor voor tal van doeleinden worden toegepast.

Verpakkingen

EPS kan uitstekend worden toegepast als verpakkingsmateriaal. Het kan dienen ter opvulling en/of bescherming van producten. Zo is het uitermate geschikt om toe te passen in bijv. de voedingssector. EPS is niet schadelijk voor de gezondheid, is goed bestand tegen water en waterdamp en is schimmelvrij. Tel daar het isolerende vermogen bij op en het laat zich wel raden waarom de professionals zoals slagers gebruik maken van EPS boxen om hun vlees in te bewaren.

Naast de voedingssector maakt ook de industriële sector veelvuldig gebruik van EPS. Bijna alle nieuwe elektronische apparaten zitten verpakt in EPS vanwege het hoge schokabsorberende vermogen. Op die manier is uw product beter beschermd tijdens transporten van en naar klanten.
Naast deze 2 voorbeelden zijn er uiteraard nog tal van (maatwerk)toepassingen. Wilt u weten of uw toepassing geschikt is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Decoratie en Promotie

Uw (bedrijfs)naam en/of logo wilt u graag als eye-catcher hebben bij de entree van uw bedrijf of op een beursstand. Met de mogelijkheid tot contoursnijden is het mogelijk bijna alle ontwerpen uit te voeren waardoor uw beursstand zich net wat beter weet te onderscheiden van de concurrentie en een imposante indruk achter laat bij de bezoekers. Daarnaast is EPS licht van gewicht waardoor het ideaal is om te vervoeren en neer te zetten.

Maatwerk

In de fabriek kunnen wij EPS en Neopor tot een maximale afmeting van 4000mm x 1220mm x 600mm zeer secuur op maat snijden met een maximale densiteit van 300kPa.

Ook voor contoursnijwerk is dit mogelijk tot 4000mm x 1220mm x 600mm

Voordelen van EPS:

Voordelen Neopor:

Dankzij al deze mogelijkheden behoort snijverlies tot het verleden, en verliest u geen kostbare tijd meer aan het zelf op maat snijden van EPS of Neopor.

Wilt u meer weten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.