Transport v.a. €49,99
Voor particulier & professional
Bezorging in NL & BE
Vrijblijvend advies
5/5
★★★★★
Winkelwagen

Assortiment

EPS Isolatieplaten

Hier vindt u ons grote assortiment aan EPS isolatieplaten. Deze variëren in druksterkte van 60kPa tot en met 500kPa, in dikte van 20mm tot en met 300mm en in afmeting van 500x1000mm tot en met 4000x1220mm. Mocht de gewenste isolatieplaat van EPS er toch niet tussen zitten, dan kunnen wij u altijd nog faciliteren met maatwerk. 

XPS Isolatieplaten

De XPS isolatieplaten hebben we met een rechte randafwerking, sponning afwerking of tand-groef afwerking. Deze isolatieplaten hebben een hoge druksterkte van 300kPa. Daarnaast zijn ze ook nog eens ongevoelig voor vocht waardoor deze isolatieplaten geschikt zijn voor vele toepassingen. 

PIR Isolatieplaten

Hier vindt u ons assortiment PIR isolatieplaten. Voor elke toepassing hebben wij de juiste PIR isolatieplaat in ons assortiment. Voor de randafwerking kunt u kiezen uit een rechte rand, sponning of tand-groef. Daarnaast kunt u met PIR isolatieplaten ruimte reducerend te werk gaan. PIR heeft namelijk de beste isolatiewaarde. 

Neopor Isolatieplaten

Net als EPS, hebben wij een groot assortiment Neopor isolatieplaten. Het grote verschil met EPS is dat er tijdens het productieproces grafiet wordt toegevoegd waardoor het nóg beter isoleert!

Glaswol isolatie

De Glaswol isolatie van Isover is verkrijgbaar in rollen en in platen, met en zonder aluminiumlaag, met en zonder snijpatroon. Kortom, een zeer compleet asortiment.

Steenwol isolatie

Steenwol isolatie van Rockwool. Hét vertrouwde merk als het gaat om steenwol. Zowel als thermische isolatie als akoestisch isolatie toe te passen bij vloeren, wanden, plafonds en daken.