Grootste keuze in afmetingen Bezorging in Nederland en België Vrijblijvend advies

Wij hebben het meest uitgebreide assortiment isolatieplaten. EPS leveren wij van 60kPa tot en met 500kPa druksterkte. PIR en XPS hebben wij met een rechte- sponning- en tandgroef randafwerking en ook Neopor hebben wij in het assortiment. Mocht de gewenste afmeting er toch niet tussen zitten, dan kunt u ons vrijblijvend informeren over maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan isolatieplaten met afschot voor het bekleden van een plat dak!

Ook voor een compleet bouwsysteem bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een EPS Bouwsysteem welke ook wel bekend is als het ICF Bouwsysteem. ICF staat voor Insulated Concrete Forms. Dit is een bekistingssysteem voor wanden en vloeren waar beton in wordt gestort. Naderhand wordt de bekisting naar wens afgewerkt met stuc, steenstrips, hout of elke andere afwerking wat u wenst. Door de twee arbeidsgangen (constructief en isolatie) te combineren, kunt u veel tijd besparen!

Naast het leveren van isolatiematerialen en een bouwsysteem, kunnen wij meer. Zo kunnen wij ook contoursnijden. Hierdoor is het mogelijk om talloze ontwerpen te creëren. Denk aan letters en logo’s voor bedrijven of designmeubelen voor binnen en buiten. Wilt u weten of uw creatie mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

EPS isolatieplaten

PIR isolatieplaten

XPS isolatieplaten

Neopor isolatieplaten

Glaswol isolatie

Steenwol isolatie

EPS Bouwsysteem

Maatwerk & Design

Online A-kwaliteit isolatiematerialen

Isolatiematerialen voor iedereen.

Zowel particulieren als professionals bestellen makkelijk en snel hun isolatiematerialen op isolatiewereld.nl

Vanaf fabriek rechtstreeks geleverd in Nederland en België voor maar €99,-
Wij hanteren geen voorraad. Uw order wordt op maat geproduceerd. Zo kunnen wij het meest uitgebreide assortiment aanbieden voor de scherpste prijzen, en creëren wij geen (onnodige) vervoersbewegingen.

Wij hebben EPS, XPS, PIR, Neopor, Glaswol én Steenwol. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod bevestingsmaterialen en toebehoren. Mocht ondanks het ruime aanbod de gewenst afmeting er niet tussen zitten, dan kunnen wij u ook maatwerk bieden.

Naast de isolatiematerialen, hebben we ook een duurzaam bouwsysteem in het assortiment. U kunt enkel het bouwsysteem kopen, maar samen met onze partners kunnen wij u ook van A tot Z faciliteren met uw droomhuis!